Ventiler og udtag

Multimix ventil

Foderventilerne er udstyret med lysdioder, der viser åbn/luk samt status og alarmer. Ventilerne giver dig mulighed for individuel stivis fodring, ligesom der er mulighed for fodersensor. Alle ventiler er udstyret med aftagelig tragt og fås i en netværksstyret udgave eller som en analog model, der styres via et åbne/lukke-signal.

Tilbagemelding

Den netværksstyrede udgave giver altid tilbagemelding på åbne- og lukke kommandoer. Den analoge model fås med eller uden tilbagemelding.

Fodersensor

Den netværksstyrede model indeholder allerede som standard tilslutningsklemmer for en foderføler, så du også kan lave behovsstyret fodertildeling

"Multimix foderventilerne giver dig mulighed for at lave portionsfodring og fasefodring, hvor anlægget tildeler individuelle fodermix til de enkelte ventiler.”

Foderudtag til 60- og 63-system

Udtaget kan håndtere de fodermængder, som 60- og 63-systemet transporterer. Udtaget kan derfor med fordel også anvendes til fasefodring med faseskod, hvor det er vigtigt at røret tømmes.

Foderudtag 50.8 mm

Foderudtaget kan på enkel vis adskilles og samles for rengøring. Udtaget passer til både Ø58 mm og Ø63 mm faldrør.

Udtag til fasefodring

Udtag til fasefodring. Findes til både to- og tre-faseanlæg. Den ønskede fodertype indstilles ved hjælp af de farvede markeringer på skyderen.

Nye manuelle udtag

De nye manuelle udtag er konstrueret, så de kan sættes på og tages af uden brug af værktøj. Fås med plast eller rustfri skyder.