Feed Assistant Online+

Feed Assistant Online+ er vores nyeste centrale styring til Daltec portionsanlæg. Med Feed Assistant Online+ får du en styring, der er udviklet på baggrund af mere end 20 års praktisk erfaring med portionsfodring og hvor både hardware og software optimeret til de høje krav, som stilles i en moderne og effektiv svineproduktion.

700050 copy

"Med Feed Assistant Online kan du styre op til 250 individuelle foderventiler og op til 8 siloer og medico enheder.”

Feed Assistant Online fordele

foderbehov

Fodringen styres ud fra det konkrete foderbehov og dermed er det mere skånsomt for dyrene at skifte foder pga. glidende overgang.

Smart Ventil

Ventilerne styres målrettet efter at modvirke effekten af afblanding. Det gøres ved, at kun den ventil, som skal modtage en given portion, holdes åben.

genfyldningen

Der er altid frisk foder i automaterne, fordi genfyldningen først sker lige inden automaterne er tomme.

enklere opbygning

Anlæg med portionsfodring har en enklere opbygning end traditionel flerfasefodring, da der ikke skal tages højde for at føre returfoder tilbage til siloerne.

Daltec System Manager

Daltec System Manager giver dig et overskueligt og effektivt overblik over fodringen, hvor uregelmæssigheder kan ses med det samme.
Foderkurver vises på diagramform såvel som i tabelform og giver et godt overblik over den ønskede fodring i de enkelte stier.
Et godt overblik over fodringens historik vises ligeledes overskueligt i en tabel og et diagram.