Fodring af kvæg

Skal vi hjælpe til med at fodre dit kvæg?

Daltec er specialist i at udvikle og producere foderanlæg. Vi leverer både komponenter og individualiserede turn-key anlæg med specialprogrammerede styringer. 

Vores anlæg fodrer grise og fisk i det meste af verden, men vi kan også fodre dit kvæg – præcist, lydløst og med et minimalt energiforbrug

Tag os med på råd, når du planlægger dine kvægstalde.

Et Daltec-anlæg er opbygget af en række komponenter, der sammensættes efter det aktuelle behov. De er alle produceret af kvalitetskomponenter med fokus på brugervenlig betjening, driftssikkerhed, lavt energiforbrug og lang levetid.

Individualitet er standard

Med vores anlæg bestemmer du selv hvilke opgaver, der skal løses. Om du bare vil flytte foderet derhen, hvor der er behov for en restløs foderforsyning, for så at lade malkerobotten eller kraftfoderautomaten bestemme resten – eller om du vil arbejde med flere fodermidler i samme streng og kombinere dem forskelligt fra et udfordringssted til et andet, er mindre vigtigt. Anlæggene og styringerne kan sammensættes til opgaven. 

Vi udvikler selv vores styringer, så vi har også mulighed for at tilpasse dem til dine behov, uanset om der bare er brug for en simpel niveauføler eller specialtilpasset software.