Om os

Fodringsanlæg i verdensklasse

Vi har i mere end 40 år specialiseret os i udvikling og produktion af foderanlæg til landbrug og fiskeindustri. Vores produkter og løsninger skal gøre hverdagen lettere for vores kunder. Derfor er de også udviklet i tæt samarbejde med såvel landmænd, fiskeopdrættere samt forhandlere verden over.

Vores forhandlere er eksperter i vores systemer. Gennem et tæt samarbejde med dem opdaterer vi vores produkter for at sikre de stadigt mere effektive og driftssikre løsninger, der er brug for i dag.

Daltec anlæggene sælges gennem et forhandlernet, som er eksperter i vores systemer og i at omsætte dine behov for fodring til konkrete løsninger. Hvad enten vi taler konventionelle eller mere avancerede behov for fodring, så har vi enkle og effektive løsninger. Og så er de samtidig også betjeningsvenlige.

Kontakt

Telefon: +45 76 64 04 40
Mail: daltec@daltec.com
Fax:+45 76 64 04 45

Åbningstider:
Mandag – torsdag 07:45 – 16:00
Fredag      07:45 – 14:30

”Alt dette har vi gjort for at sikre dig en stabil drift, og det giver dig samtidig længere levetid på dit anlæg og et minimum af serviceomkostninger".

Det perfekte match

For at øge levetiden er alle Daltec-anlæg udstyret med friktionstræk. Kombineret med vores stærke stålwire giver det et kraftigt og samtidigt skånsomt træk på wiren. Desuden har vi udviklet en speciel rensebørste, som føres med wiren rundt i systemet og rengør indefra. Børsten modvirker belægninger og skimmel på indersiden af foderrørene.

Vores erfarne medarbejdere er hver dag med til at optimere vores løsninger og forretningsgang. Det sikrer dig en hurtig ekspedition og professionel vejlednig.

Læs mere om daltec i vores brochure

We make smart solutions to grow your business