Drivstationer

Alle Daltec’s drivstationer er udstyret med det unikke friktionstræk. Friktionstrækket fungerer med et special-trækhjul uden fortanding og giver en meget kraftfuld, men samtidig skånsom kraftoverføring til wiren. Alle drivstationer indeholder desuden en en hastighedsføler og en strammeanordning med både automatisk og manuel stramning af wiren.

Drivstation 63
Til anlæg med store fodermængder

Kraftig drivstation til 63 mm systemet. Det selvtømmende kabinet gør, at eventuelle foderrester automatisk føres med wiren ud af maskinen.

Drivstation 60
Vendbar drivstation til 60-systemet

Drivstationen kan nemt spejlvendes og er derfor lettere at placere helt rigtigt i anlægget. Er designet til foderpassage og kan også anvendes som hjælpetræk.

LSG 50
Stærk trækstation til 50-system

Stærk maskine til 50 mm systemet. Det selvtømmende kabinet gør, at eventuelle foderrester automatisk føres med wiren ud af maskinen.

SG 50
Stærk trækstation til 50-system

Enkel og kompakt trækstation til 50 mm system til mindre anlæg eller som hjælpetrækstation i større anlæg. Det selvtømmende kabinet gør, at eventuelle foderrester automatisk føres med wiren ud af maskinen.

UNIC 38 og UNIC 50

Kompakt drivstation til 38 og 50 mm systemerne. Velegnet til montage tæt på loft eller ved lav lofthøjde, idet wirens indløb er øverst i maskinen. Kan nemt spejlvendes og er derfor lettere at placere helt rigtigt i anlægget. 

STD 38 og STD 50

Enkel og kompakt trækstation der er forberedt til dobbelt træk. Det selvtømmende kabinet gør, at eventuelle foderrester automatisk føres med wiren ud af maskinen. Anvendes til mindre anlæg eller som hjælpetrækstation i større anlæg.

Dobbelt træk til STD drivstationer

Sæt der indeholder et ekstra drivhjul samt foderovergang til STD drivstation. Ved at lade en wiresløjfe hente foderet fra siloerne og lade den anden føre det rundt i stalden fordeles trækket på 2 drivhjul. Således er det muligt at gøre anlægget ca. 30% længere.

Friktionstræk og wire - det perfekte match