EasyFeed

Den patenterede EasyFeed™ foderkasse er udviklet med gennemtænkte detaljer, der sikrer en lettere betjening og højere funktionalitet. 
EasyFeed har flere spændende produktfunktioner, fx. et unikt løfteprincip, en stor luge der holder sig selv, justering i rustfri stål og så er den vandtæt og let at afmontere.

Markedets mest brugervenlige foderkasse

EasyFeed er udviklet til moderne produktioner og giver dig markedets bedste brugervenlighed og samtidig flere funktioner end andre produkter.

Et eksempel er det røde håndhjul. Ved helt enkelt at flytte hjulet mellem øverste og nederste position kan du vælge om kassen skal være spærret eller i normal drift. Og det kan du selvfølgelig gøre, hvad enten den er fuld eller tom. Selv med mange kasser eller set på lang afstand, kan du nemt se, hvilke kasser der er deaktiveret, og hvilke der er aktive. Med håndhjulet kan der på en let og hurtig måde doseres lokkefoder.

"Den patenterede Easy Feed™ foderkasse er udviklet med gennemtænkte detaljer, der sikrer en lettere betjening og højere funktionalitet. Vi har haft fokus på at mindske risikoen for menneskelige fejl i fodringsprocessen, hvilket i sidste ende vil øge tilvæksten.”

Løfteprincip-1024x1024

Unikt løfteprincip

Stor luge der holder
sig selv

Luge-1024x1024
Justering-1024x1024

Justering af rustfri stål

Vandtæt og let at afmontere

Vandtæt-beholder-1024x1024

EasyFeed DUO

De små detaljer gør en stor forskel!

Når fodringen skal afbrydes, placerer du håndhjulet øverst på foderkassen.

Nu åbnes foderkassen ikke sammen med de andre kasser på strengen, og du får hurtigt og let overblik over, hvilke kasser der er inaktive.

Læs om EasyFeed
i vores brochure

EasyFeed -
Gør hverdagen lettere