Foderkasser

EasyFeed

EasyFeed er en topmoderne foderkasse, som giver dig både flere funktioner og en højere brugervenlighed, end du finder ved andre typer af foderkasser.

Tag f.eks. det røde håndhjul og sæt det i nederste position. Dermed sætter du kassen i normal drift. Flytter du håndhjulet til øverste position, så spærres kassen. Det er både let at gøre, og det er efterfølgende let at se, hvordan de enkelte kasser står. Selv med mange kasser og på stor afstand giver håndhjulet dig et godt og hurtigt overblik.

Med EasyFeed får du desuden en stor medicineringsluge, aftagelig tragt samt en mængde andre detaljer, som er vigtige i en moderne produktion.

Easyfeed DUO

Vi har udviklet en dobbelt tilslutning, der let monteres direkte på Daltec EasyFeed foderkassen. På den måde får du både mulighed for tildeling af 2 fodertyper og alle de velkendte fordele ved EasyFeed foderkasse.

"EasyFeed er markedets mest brugervenlige foderkasse. Den lette betjening og mængden af indbyggede funktioner gør den til et oplagt valg i en effektiv svineproduktion.”

Runde foderkasser

Daltecs runde foderkasser giver dig en enestående nøjagtighed og er samtidig en af de mest velafprøvede konstruktioner på markedet.

Du får en nem indstilling af fodermængden via håndhjul nederst på fronten. Samtidig har du mulighed for enkeltvis frakobling i forbindelse med f.eks. farring. Foderkassen er desuden nem at rengøre via den aftagelige tragt.

Fås i størrelserne 4, 6, 8 og 10 ltr. 

BIO-FIX® er foderkassen til løsdrift.

Hver BIO-FIX kasse kan betjene 2 dyr. Uddoseringen sker med en hastighed svarende til de langsomste dyrs ædehastighed. Dette giver ro under fodringen.
Kassen består af en foderbeholder, hvor der i tragten er anbragt to snegle, som fører foderet ud.

Kassen kan via en afspærringsklap også indstilles til kun at betjene et dyr. BIO-FIX® leveres i 6 l kasser.