Daltec Wire

En original Daltec wire og vores egetudviklede friktionstræk er en driftssikker løsning med unikke fordele. I forhold til andre træksystemer minimerer wiren både støj og energiforbrug fordi den er både let og smidig. I specielt portionsanlæg er der den ekstra fordel, at foderrester har mindre tendens til at lægge sig på en wire end på andre transportører. Det minimerer både spild og sammenblandingen af de forskellige fodertyper.

Daltec Wire

Driftssikker

Høj hygiejne

Minimal afblanding

Lavt energiforbrug

Mange anvendelsesmuligheder

FORSKELLIGE SKIVESTØRRELSER: Ø29, Ø34, Ø38, Ø44, Ø49, Ø52, Ø55 mm samt Ø1" og Ø1 1/4"

Kan ANVENDES SAMMEN MED DALTEC rensebørster

Daltec Rensebørster forlænger levetiden på dit anlæg

Mange anlæg får med tiden belægninger indvendigt i rørene. Dette er ikke kun skadeligt for dyrene, hvis flager f.eks. kommer i foderet; det skader også dit anlæg. Gennem belægninger indsnævres rørene, så den nødvendige trækkraft for at trække foderet rundt, bliver større. Det medfører markant højere slitage, og at anlægget ender med at skulle serviceres tidligere og oftere.

Rensebørsterne fås til 50, 60 og 63-system. Specielt ved portionsanlæg og faseanlæg med tomkøring anbefaler vi brug af rensebørsterne.

Børste-60-frilagt
Børste 50 frilagt

"Rensebørsten modvirker opbygningen af skadelige belægninger i foderrørene. Børsterne kan helt enkelt klikkes på wiren og trækkes derefter automatisk med rundt gennem hele dit anlæg.”

Læs om Daltec wire og friktionstræk
i vores brochure