Nye produkter

Hos Daltec udvikler vi løbende nye produkter, sammensætter kendte produkter i nye systemer og programmerer kundetilpassede styringer. På den måde sikrer vi os, at vores teknologiske løsninger altid løser konkrete behov hos kunderne på bedst mulig måde og med maksimal driftssikkerhed.

Vi kan forene vores anerkendte, enkle og driftssikre mekaniske løsninger med vores egen specialprogrammerede software. Det har givet os kunder i hele verden, for uanset bygningsforhold, fodringsprincipper og managementsniveau, kan vi levere komponenter og komplette anlæg.   

Vores teknologi er på en og samme tid enkel og avanceret. Det sikrer, at alle kan anvende det i praksis, men også at driftslederne har det fulde overblik over anlæggenes performance. Det er en af årsagerne til, at Daltec i årtier har leveret anlæg til alle former dyrehold i landbruget over hele verden, er med i frontlinjen indenfor Aqua-kulturer og kan løse opgaver indenfor fødevareindustrien.

EasyFeed foderkasse.

Den patenterede Easy Feed™ foderkasse er udviklet med gennemtænkte detaljer, der sikrer en lettere betjening og højere funktionalitet. Vi har haft fokus på at mindske risikoen for menneskelige fejl i fodringsprocessen, hvilket i sidste ende vil øge tilvæksten.

Y-tilslutning til EasyFeed

Ved hjælp af dobbelt tilslutning kan der i parallelsystem tildeles 2 fodertyper nu også gennem EasyFeed foderkassen med alle velkendte fordele.

Feed Assistant Online styring

Feed Assistant Online er den centrale styring i Daltec portionsanlæg. Feed Assistant sørger for den løbende overvågning og styring af anlæggets drift, så dyrene også fodres, selv hvis pc’en ikke skulle køre.

Foderudtag med flexible skod

Vores nyudviklet foderudtag med fleksible skydespjæld er en økonomisk og holdbar løsning med ergonomisk design. Foderudtag med fleksible skod fås til lavere pris end foderudtag med stålspjæld og har samtidigt langt længere levetid end almindelige udtag med spjæld i hård plast takket være det fleksible materiale.

We make Smart Solutions - to grow your business