Foderudtag med flex skod

"Nyudviklet foderudtag med fleksible skod er et brugervenligt og hygiejnisk produkt med en lang levetid. Det er et økonomisk og holdbart alternativ til udtag med stålspjæld eller med spjæld i hård plast.”

Foderudtag med fleksibelT skod

Daltec har lavet et nyt udtag i plast, som rummer et nyt fleksibelt spjæld.
Det  nye udtag er lettere at betjene med to øjer i skyderen. Et almindeligt skydespjæld i hård plast med ansamlinger af melstøv og vand der skubbes, blev med tiden trægt at skubbe.

Resultatet var, at mange brugte slag og stor kraft med risiko for, at det knækkede. Det nye udtag med fleksibelt skod er et udmærket alternativ til foderudtag med stålspjæld, som er solidt, men en dyrere løsning.

fleksibel skydespjæld

Det nye foderudtag med fleksibel skydespjæld åbnes og lukkes langt nemmere, og det fleksible materiale gør, at spjældet ikke knækker, hvis det bøjes. Skal udtaget lukkes eller åbnes, trækkes der i spjældet, fremfor at det skubbes. Kombineret med ergonomiske greb i hver ende af skydespjældet sikres en let betjening.

Vores nydesignede foderudtag er en mere økonomisk løsning i forhold til udtag med stålspjæld, men med en længere levetid end almindeligt foderudtag med spjæld af hård plast.

Teknik
til din fordel